Nödvändig information om sportstugan

Bokning av sportstugan 

Boking för medlemmar

Ordinarie medlemmar av TF kan reservera Sportstugan här (efter att ha läst Sportstugans ordningsregler). Där kan man se vilka dagar som är lediga och vilka som går att reservera. Du reserverar Sportstugan med hjälp av din BILL-kod. Stugan står till bokarens förfogande från och med kl. 14:00 den dag man bokat den, tills kl. 14:00 följande dag.

Om du inte har en BILL-kod, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Rabattgrupp 1 = Minst hälften av besökarna är ordinarie medlemmar av TF
Rabattgrupp 2 = StÄlM:ar och ordinarie medlemmar av TF

Ifall du reserverar stugan för en annan förenings/företags/organisations bruk gäller inte medlemspriserna/rabattpriserna!

Bokning för övriga

Personer som inte är ordinarie medlemmar av TF kan boka Sportstugan genom att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Datum, namn och telefonnummer bör ges för att en giltig bokning skall kunna göras i ditt namn. Kontrollera gärna först i reservationssystemet att stugan är ledig den dag du önskar reservera.

Bokning av badtunnan

Sportstugans badtunna kan bokas i samband med att nycklarna till Sportstugan hämtas från TF:s kansli (se nyckel och betalning). Badtunnan kan inte hyras utan att man har hyrt Sportstugan. Badtunnan måste hyras för samma antal dagar som man har hyrt Sportstugan för.

Om det för hyresperioden lovats kallare än -10°C kan det hända att badtunnan inte hyrs ut alls.

 

Prislista 

Sportstugans priser 

  Fredagar, lördagar och helgaftnar Sön-tors
Rabattgrupp 1 40 €/d 30 €/d
Rabattgrupp 2 75 €/d 50 €/d
Normalpris 170 €/d 125 €/d
Företag 300 €/d 300 €/d

Rabattgrupp 1 = Minst hälften av besökarna är ordinarie medlemmar av TF
Rabattgrupp 2 = StÄlM:ar och ordinarie medlemmar av TF

Rabattgrupperna gäller inte för förenings- eller företagsbokningar.

Badtunnans priser 

Priserna i prislistan är för hyresperiodens första dag. Om hyresperioden är längre än en dag ges 50% rabatt på badtunnans priser för efterföljande dagar.

  Sommar (1.6 - 30.9) Vinter (1.10 - 31.5)
Rabattgrupp 1 & 2 40€/d 60€/d
Övriga 60€/d 80€/d

Rabattgrupp 1 & 2 = Samma som rabattgrupperna för Sportstugans hyrning

 

Nyckel och betalning

Betalningen sker samtidigt som nyckelutkvitteringen. Nyckeln till stugan fås från TF:s kansli, som hittas i övrevåningen av TF:s nationshus (Otsvängen 22), och är i regel öppet måndag till fredag kl. 9-15. Man kan, och det rekommenderas att, kvittera ut nyckeln några dagar på förhand. I samband med nyckeln får man även med sig stugans ordningsregler.

Nyckeln bör lämnas tillbaka snarast möjligast efter att bokningstiden gått ut. Om stugan är ostädad vid ankomsten, skall man nämna det åt kanslisten då man lämnar tillbaka nyckeln, så att de skyldiga kan få en anmärkning. Samtidigt bör man nämna om någonting av stugans utrustning saknas eller håller på att ta slut, såsom ved, WC-papper, diskmedel eller tändstickor.

 

Avbokning

Avgiftsfri avbokning kan ske senast en (1) vecka före uthyrningsdatum för fredag och lördag, i övriga fall kan avgiftsfri avbokning ske senast tre (3) dagar före uthyrningsdatumet. Om avbokning sker senare än ovannämnda tidsgränser betalas hyran för den reserverade tiden till fullt pris.

 

Sportstugans utrustning

På Sportstugan finns sängplatser för 7 personer (täcken och kuddar finns, men rekommenderas att ta med egna sängkläder). Därtill kan upp till 20 personer sova på soffor och golv med medhavda sovsäckar och liggunderlag. I köket finns mikro, kaffe- samt vattenkokare, kyl- och frysskåp, köksspis med ugn samt en basuppsättning av kastruller, stekpannor, tallrikar, bestick osv. Diskmedel, kaffefilter och WC- och hushållspapper finns även till förfogande på stugan.

I stugan finns öppen spis och bastu, och ved till dessa hittas i vedlidret. Dricksvatten bör tas med då man kommer till stugan, och vattendunkar kan lånas från TF i samband med utkvitteringen av nyckeln. Vatten till bastun kan tas från sjön, men vintertid kräver detta dock lite arbete. 

På Sportstugan finns även en badtunna som man kan hyra tillsammans med stugan. Vatten till badtunnan fås med hjälp av en vattenpump från sjön (pumpen är enbart ämnad för att fylla badtunnan med vatten).

Om ni under ert besök på stugan märker att någonting fattas eller håller på att ta slut, var vänliga och kontakta värdarna.

Bokning av projektor & projektorduk

Projektor & projektorduk kan tas med till sportstugan i samband med nyckelhämtningen till priset av 30€ (gratis för TF-medlemmar).

 

Frågor?

Om man har frågor gällande stugan eller bokningen av den, kan man kontakta sportstugevärdparet på adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Tillbaka