Urheilumökin järjestyssäännöt

Avaimet noutanut henkilö vastaa että seuraavia sääntöjä noudatetaan:

 1. Pysäköinti on sallittua vain Sportstuganin tontilla, sekä tontille johtavalla tiellä portin jälkeen. Sorvalammentiellä pysäköinti on kiellettyä. Jos autoja on niin monta että ne eivät mahdu tontille, tulee ne pysäköidä Sorvalammen uimarannan pysäköintipaikalle toisella puolella järveä, noin kilometrin etäisyydellä mökistä.

 2. Suurempia kuin B-ajokortilla kuljetettavia ajoneuvoja on ehdottomasti kiellettyä ajaa Sorvalammentiellä. Nämä ajoneuvot eivät mahdu kääntymään eikä tie kestä niiden painoa.

 3. Muistakaa huomioida muut asukkaat kun saavutte tai lähdette mökiltä. Älkää melutko turhaan jos esim. lähdette myöhään illalla. Muistakaa myös yleiset liikennesäännöt, ja ajakaa hitaasti Sorvalammentiellä.

 4. Hiljaisuus alkaa klo 23.00 ja meluaminen ulkona (esim. radion tai muu musiikin toisto) on kiellettyä vuorokauden ympäri.

 5. Avotulen teko maastossa muualla kun muuratussa takassa on kiellettyä. Tämä koskee myös kalliota, sillä kivi halkeaa lämmönvaihteluista.

 6. Esineiden laittaminen ja henkilöiden oleskelu paljun kannen päälle on kiellettyä. Itse palju ja kaikki siihen liittyvät (kamiina, laiturin sähkökaappi, makuuhuoneen pumppulaatikko) tulee jättää rauhaan, jos niitä ei ole varattu.

 7. Vierailun jälkeen mökki tulee siivota. Siivousohjeet löytyvät mökin ilmoitustaululta. Siivouksen tulee olla suoritettuna seuraavia vieraita varten viimeistään klo. 14.00 viimeisenä varauspäivänä.

 8. Kaikki vierailun aikana tuotettu jäte tulee viedä pois. Roskia ei saa heittää luontoon eikä jättää Sorvalammentietä pitkin.

 9. Jos huomataan että jokin on rikki tai puuttuu, tulee siitä ilmoittaa heti vierailun jälkeen Teknologföreningenin kansliaan. Jos mökki on epäsiistissä kunnossa tai muita puutteita havaitaan edellisten vieraiden jäljiltä, tulee tästä ottaa todisteeksi ainakin valokuvia.

 10. Avaimet noutanut henkilö on korvausvelvollinen tuotetusta vahingosta. Jos mökki on jätetty epäsiistiin kuntoon, on avaimet kuitannut henkilö korvausvelvollinen mahdollisista siivouskuluista. Siivouskuluihin voi kuulua siivousliikkeen kulut tai korvaus tehdystä siivoustyöstä seuraaville vierailijoille.

 11. Näiden sääntöjen rikkominen voi johtaa porttikieltoon.

 

Muista kuitenkin nauttia vierailustasi!

Nämä säännöt on hyväksynyt Teknologföreningenin hallitus 18.10.2018.