Tärkeätä tietoa urheilumökistä

Urheilumökin varaaminen

Varaukset jäsenille

Teknologföreningenin jäsenet voivat varata Sportstuganin varauskalenterin kautta luettuaan järjestyssäännöt. Kalenterista voi tarkistaa mitkä päivät ovat varattavissa. Sportstuganin varaus tapahtuu BILL-koodisi avulla. Mikäli sinulla ei ole BILL-koodia, ole yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mökki on käytettävissä varauspäivänä alkaen klo. 14 alkaen seuraavaan päivään klo. 14 saakka.

Alennusryhmä 1: Vähintään puolet vieraista ovat Teknologföreningenin varsinaisia jäseniä

Alennusryhmä 2: Jäsenen tai alumnijäsenen varaus, enemmän kuin puolet vieraista ulkopuolisia

Alennushinnat eivät päde, jos varaat Sportstuganin yhdistyksen, yrityksen tai järjestön käyttöön.

 

Varaukset muille

Henkilöt, jotka eivät ole Teknologföreningenin jäseniä, voivat tehdä varauksen ottamalla yhteyden Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Varaukseen tarvitaan varaajan nimi, varauksen päivämäärä sekä puhelinnumero. Tarkista ensin varauskalenterista, että haluamasi aikajakso on vapaa.

 

Paljun varaus

Paljun varaus tehdään avainten noudon yhteydessä Teknologföreningenin kanslialla (katso kohta Avaimet ja maksu). Paljua ei voi varata ilman mökkivarausta. Palju on varattava samalle ajanjaksolle kuin mökki. Jos vuokra-ajalle on luvassa alle -10 lämpöastetta paljua ei vuokrata.

 

Hinnasto

Urheilumökin hinnasto

  Perjantai, lauantai ja pyhäinaatot Sun-tor
Alennusryhmä 1 40 €/d 30 €/d
Alennusryhmä 2 75 €/d 50 €/d
Normaalihinta 170 €/d 125 €/d
Yritys 300 €/d 300 €/d

 

Paljun hinnasto

Hinnat ovat varauksen ensimmäiselle päivälle. Jos varausaika on pidempi kuin yksi päivä on seuraavien päivien hinta 50% perushinnasta.

  Kesä (1.6 - 30.9) Talvi (1.10 - 31.5)
Alennusryhmä 1 & 2 40€/d 60€/d
Muut 60€/d 80€/d

Avaimet ja maksu

Maksu tapahtuu avainten luovutuksen yhteydessä. Avaimet saa Teknologföreningenin kansliasta, joka sijaitsee Teknologföreningenin yläkerrassa osoitteessa Otakaari 22. Kanslia on pääsääntöisesti auki maanantaista perjantaihin klo 9-15. Avaimet on hyvä hakea muutama päivä etukäteen. Samalla saa mukaansa järjestyssäännöt.

Avaimet tulee palauttaa mahdollisimman nopeasti varauksen päätyttyä. Mikäli mökki on ollut epäsiistissä kunnossa saapuessa, tulee asiasta ilmoittaa avainten palautuksen yhteydessä, jotta edelliselle käyttäjälle voidaan antaa huomautus. Viimeisin käyttäjä vastaa aina mökin kunnosta. Puutteista tai loppuneista tarvikkeista, kuten tiskiaine, WC-paperi ja tulitikut, tulee ilmoittaa vierailun päätteeksi.

 

Varauksen peruminen

Maksuttoman peruutuksen voi tehdä viimeistään yhden viikon ennen varauksen alkamista, jos varaus on perjantaille tai lauantaille. Muiden päivien peruutus tulee tehdä viimeistään kolme päivää ennen varauksen alkamista. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin edellä mainittuina aikoina, peritään varauksesta täysi hinta.

 

Sportstuganin varustus

Mökissä on 7 vuodepaikkaa (omat lakanat tai makuupussi kannattaa tuoda). Mökkiin voi majoittua jopa 20 henkilöä, mikäli ottaa mukaan omat makuualustat. Keittiössä on mikro, kahvi- ja vedenkeittimet, jääkaappi ja pakastin, liesi uunilla ja peruslajitelma lautasia, aterimia, laseja, kattiloita ja paistinpannuja. Tiskiainetta, kahvinsuodattmia sekä WC-ja talouspaperia löytyy mökiltä.

Mökissä on avotakka sekä sauna, ja polttopuut näihin ovat halkovajassa. Juoksevaa vettä ei ole, joten juomavettä tulee ottaa mukaansa. Juomavesitonkat saa mukaansa kun hakee avaimet. Vettä saunaan saa järvestä, ja vettä paljuun saa järvestä pumpun kautta. Pumppu on käytettävissä vain paljun varanneille, ja se on tarkoitettu ainoastaan paljun täyttämiseen.

Jos huomaatte vierailun aikana jonkin puuttuvan tai loppuneen, ilmoittakaa tästä isännille.

 

Projektorin ja valkokankaan varaus

Projektorin ja valkokankaan voi varata hintaan 30 € samalla kun hakee avaimet (jäsenille vuokraus on ilmainen).

 

Kysyttävää?

Jos teillä on kysymyksiä liittyen Sportstuganiin tai sen varaamiseen voi nämä osoittaa isännille osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..