Tapahtumakalenteri

PhuxLAN

  • DAG: Saturday, 28. September 2019
  • KL: 14:00
  • PLATS: Klubben, Urdsgjallar

 

TL;DR:
VAD: PhuxLAN
VAR: I Klubben
NÄR: Lö 28.9 kl14 ->
HUR: Lätt
VARFÖR: Easy wins

Hösten smyger sig så småningom in i Urdsgjallar, och det betyder endast en sak:
PhuxLAN!! "Vafan är PhuxLAN?" tänker många. "Ett LAN för phuxar", svarar TäfLAN, TF:s egna LAN-förening. "XP waste", säger erfarna phuxar. "Jävligt roligt", säger TäfLAN. Har du ingen egen dator, äger endast en potät, eller har en megastor oroudbar battlestation? TäfLAN fixar också konsoler till evenemanget som man kan testa att gejma på. Kom till Klubben och chilla!

LAN:et påbörjas lördagen 28.9 kl. 14 och håller på till söndagen, eller då ingen orkar mera. TäfLAN:s LAN-guide: https://taflan.tf/lan-guide/

"Det var bättre förr" - nostalgikväll 2.10.2019

  • DAG: Wednesday, 2. October 2019
  • KL: 18:00
  • PLATS: Huvudstadsregionen

 

Det var bättre förr!

Eller var det? TFiF:s Seniorutskott inbjuder alla yngre medlemmar och teknologer till en nostalgikväll och -middag på Tekniskas Salar onsdagen den 2 oktober kl 18:00. Vi inbjuder också alla äldre som också vill nostalgera och berätta om studierna på 60-talet. Calle Geust och Peter Rehnström kommer att berätta och visa filmer.

Vi försöker arrangera en nostalgivandring som inkluderar gamla Poli med utsikt över den rivna Teknologföreningen och en titt i Tekniska högskolans gamla huvudbyggnad. I skrivande stund har vi inte ännu fått tag på fastighetsansvariga på Palmia för att få tillträde. Vandringen om den blir av skulle start på Hotel GLO kl 16:30. Deltagarna får separat meddelande när vi vet.

Kvällens meny är 60-talets kalasmeny: sillsmörgås och wienerschnitzel med kaffe efteråt. Vi har ett vegetariskt alternativ som är varma emmentaler-kaprissmörgåsar och gratinerade zucchinibåtar. Priset för studerande är 14 euro och 29 euro för ordinarie TFiF-medlemmar.

Anmäl dig här: https://www.lyyti.fi/reg/Det_var_battre_forr_7291

Följ med facebook-evenemanget för uppdateringar : https://www.facebook.com/events/384198388966206/