Teekkariravintola

Ravintola ja Corona-virus

- Ravintola on toistaiseksi auki 

- Maanantai 30.3.2020 lähtien ravintola tarjoaa ainoastaan takeaway-ruokaa

- Aukioloajat pysyvät samana kuin aiemmin

Aukioloajat

Maanantai - tiistai ja torstai - perjantai: 10:30 - 16:00
Keskiviikko: 10:30 - 15:00

Aukioloajat kesällä (21.5 - 31.8)

Maanantai - Perjantai: 10:30 - 15:00

À la carten myynti loppuu puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Hinnasto

  Hinta (€)
Opiskelija Normaali
Lounas päivän salaatin kera - 5,00
Lounas leivän, päivän salaatin ja juoman kera 2,60 5,40
A la carte päivän salaatin kera - 7,40
A la carte leivän, päivän salaatin ja juoman kera 4,95 7,90
Salaattilounas päivän salaatin kera - 5,00
Salaattilounas leivän, päivän salaatin ja juoman kera 2,60 5,40
Keitto päivän salaatin kera - 4,80
Keitto leivän, päivän salaatin ja juoman kera 2,60 5,40
Leipää (4 viipaletta) 0,50 0,50
Lisäjuoma (maito & mehu) 0,30 0,30
Lounasliput, 5 st. Lounaspaketti 1 - 24,60
Lounasliput, 5 st. Lounaspaketti 2 12,70 26,60
Patonki 2,00 4,50
Jälkiruoka 0,80 1,00
Kahvileipä 0,70-1,40 0,70-1,40
Kahvi, tee 0,80 0,80
Erikoiskahvit, kaakao 1,20 1,20

Maanantai 6.4.2020

  • sipulipihvi puolukkahilloa, perunamuussia (G, S)
  • - (T)
  • Kana-mozzarellasalaatti (K, T, S, A)
  • Punajuuripihvit (S, Veg, K, M, G, T)
  • A la Carte: Klassikko: Täffän leike, ranskalaiset, aurajusto-pekonikastike (L, G, S, K)

Tiistai 7.4.2020

  • Piri-piri broileria tomaattikastikkeessa (S, K, M, G)
  • - (T)
  • Nuudelisalaatti jalotofulla (M, T, A)
  • Vegaaninen punainen curry (K, M, G, T, S, A, Veg)
  • A la Carte: Sienirisotto (G, S, A, K, L)

Keskiviikko 8.4.2020

  • Spaghetti bolognese (K, M, A)
  • - (T)
  • Skagensalaatti (M, T, S, A)
  • Vegaaninen sieni-härkäpapukastike (M, T, A, Veg)
  • A la Carte: Grillipihvi (K, L, G, S)

Torstai 9.4.2020

  • Biryani kanaa (A, K, M, G, S)
  • - (T)
  • Halloumisalaatti (K, G, T, S, A)
  • Kasvis biryani (K, M, G, T, S, A, Veg)
  • A la Carte: Tuore chorizoa, ristikkoperunaa ja hapankaalta (G, S, K, M)

Perjantai 10.4.2020

  • Burgundinpata naudasta (S, A, K, M, G)
  • - (T)
  • Grillattua munakoisoa & tsatziki (T, S, A, K, L, G)
  • Valkopapucassoulet (K, M, G, T, S, Veg)
  • A la Carte: Grillattu kirjolohi, remuladekastike (M, G, S, A)