Yrityksille

Teknologföreningen (TF) on Aalto-yliopiston ruotsinkielinen osakunta. Aalto-yliopistossa koulutetaan tulevaisuuden diplomi-insinöörejä, ekonomeja ja taiteiden maistereita - TF:llä luovuus kasvaa, verkostoituminen alkaa ja yrittäjyys kukoistaa. Yritysten kannustin tehdä yhteistyötä TF:n kanssa on rekrytointi ja mahdollisuus tutustua opiskelijoihin.

TF:n vahvuus on poikkitieteellisyys, sillä opiskelijat ovat jatkuvasti yhteydessä toisiin opiskelijoihin Aallon kaikilta opiskelulinjoilta. Lisäksi jäsenillämme on hyvä kielitaito, sillä enemmistö jäsenistämme puhuu äidinkielenä ruotsia, lisäksi myös suomea ja englantia.

Tavallisimpia yhteistyötapoja on esim. haalarisponsorointi, vuosijuhlien tukeminen ja osallistuminen erilaisiin rekrytapahtumiin, joita järjestetään vuoden mittaan. Tavoitteenamme on luoda niin paljon todellista yhteistyötä kuin mahdollista; mahdollisuus tavata yritysedustajia ja kuulla työelämästä on kullan arvoista meidän jäsenillemme. Siksi yritysvierailut ja muut yhteiset tapahtumat yrityksen kanssa kiinnostavat meitä.

Yhteistyö rakennetaan yhdessä - olemme joustavia ja aina avoimia uusille yhteistyömahdollisuuksille. Mikäli harkitsette yhteistyötä Teknologföreningenin kanssa, voitte olla yhteydessä hallituksen yrityssuhdevastaavaan.

Yrityssuhdevastaava 2021
Fredrik Lindstedt
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 440 877 878