Urheilumökki

TF:n vapaa-ajan mökki (Sportstugan) sijaitsee Nuuksion luonnonsuojelualueella, Sorvalammen upealla kalliorannalla, noin puolen tunnin ajomatkan päästä Otaniemestä. Mökin varustukseen kuuluu sauna, täysvarustettu keittiö, avotakka, grillikatos sekä nukkumapaikat noin 20:lle henkilölle. Lisäksi mökillä on palju joka voidaan vuokrata mökin yhteydessä.

Mökki rakennettiin 1982 talkoovoimin, jotta kaikilla osakunnan jäsenillä olisi paikka jonne paeta kampuksen punatiiltä ja harmaata betoniarkea. Täällä sopii viettää syntymäpäiviä, polttareita tai firmabileitä, tai yllättää ystävä rauhallisella illalla luonnossa. Tai ehkä haluat vain ladata akkuja rankan tenttiviikon jälkeen.

Nämä ovat vain esimerkkejä miten aikaa on vietetty Sportstuganilla. Jos kiinnostuit, voit tehdä varauksen tai kysyä lisää olemalla yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ajaessaan Sportstuganille voi käyttää avukseen tätä karttaa, tai muuten vapaamuotoisesti suunnistaa osoitteeseen Sorvalammentie 22, 02740 Espoo.

 

Tietoa urheilumökistä

Järjestyssäännöt

Varaa sportstugan