Sportstugan

Sportstugan 

TF:s Sportstuga befinner sig vid Sarvträsk i Noux naturskyddsområde, ca 30 minuter med bil från Otnäs. Till munderingen hör bastu, ett kök med tillbehör, öppen spis och sovplats för ca. 20 teknologer, dessutom finns det en badtunna på Sportstugan som kan hyras i samband med stugan.

Sportstugan byggdes 1982 med talkokraft, så att varje medlem av nationen skulle ha ett eget litet ställe som kunde användas till vad som man nu kommer att tänka på.

Vill du komma bort från stadsbullret för en stund? Kanske du vill fira en födelsedag eller hjälpa en vän ge upp ungkarls-/ungmöslivet. Borde du överraska din favorit svatta/svakar med en mysig kväll uti det gröna (eller vita)? Eller kanske ni har en femtioelva studieveckors tent framför er och då skulle en asketisk stund med tentböckerna passa bra.

Alla dessa ändamål har stugan använts till genom tiderna och kommer förhoppningsvis också att användas i fortsättningen till. Vi måste bara hedra alla talkoarbetares insats genom att se till att stugan hålls i gott skick.

För att hitta till Sportstugan kan du ta en titt på denna karta, eller på annat valfritt sätt orientera dig fram till adressen Sarvträskvägen 22, 02740 Esbo.

Ifall du önskar boka eller har frågor kontakta vänligen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Nödvändig info om sportstugan

Sportstugans ordningsregler

Reservera Sportstugan